BOLOVI U VRATU

Poštovani dr. Branislave i svi koji niste imali priliku da vam se namjesti atlas!
Zelim da podijelim s vama moje iskustvo. Zovem se Milijana M. Imam 49 godina…

Poštovani dr. Branislave i svi koji niste imali priliku da vam se namjesti atlas!
Želim da podijelim s vama moje iskustvo…
Zovem se Milijana M. Imam 49 godina. Zadnjih desetak godina imala sam bolove u predjelu kičme i vrata. Izjutra, još dok sam u krevetu,imala sam nevjerovatan bol u predjelu kičme. Bol,od kojeg po par minuta nijesam mogla da ustanem. To je bio tako jak bol, da su mi suze same išle, dok pokušavam da ustanem. I tako je to trajalo godinama. Pokušavala sam da ranije legnem i omogućim kičmi odmor,ali nije bilo lakše. To sam trpjela godinama. Sve do jednog jutra, kada sam pala u hodniku od bola u vratu. Bukvalno nijesam mogla da ustanem i završila sam u hitnu. Čitavo vrijeme sam preplakala od bolova. Inače, mogu da podnesem baš jake bolove, ali možete misliti koliko su bolovi jaki bili… da ja nisam izdržala. Od tada sam bila na injekcijama, tabletama. Uslijedilo je bolovanje, fizikalne terapije, Vrnjačka Banja, Soko Banja sa kompletnim tretmanima. Nažalost, to je samo malo ublazilo bolove. Samo koliko traju tretmani.
Zatim je dr. Branislav predložio namještanje atlasa. Naravno, odmah sam pristala. Od tog prvog tretmana sam se preporodila. Kod mene se efekat bukvalno odmah osjetio. Od tada nemam bolove ni u kičmi ni u vratu. Ustajem bez bolova, mogu da stojim po par sati (dok sam u crkvi). Jednostavno, mojim bolovima je došao kraj.
Hvala dr. Branislavu, koji mi je pomogao da se riješim velikih zdravstvenih problema. Iz ličnog iskustva svima Vama, koji imate slične ili iste probleme, preporučujem namještanje atlasa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *